Corona? Neymar heeft dikke schijt en organiseert geheim feest voor 500 man

27 december 2020

REUTERS

Neymar krijgt opnieuw bakken met stront over zich heen. Terwijl het coronavirus hevig woedt in Brazilië, organiseert de ster van Paris Saint-Germain gewoon een privé ‘minifestival’ om het eindejaar te vieren. Er zijn 500 gasten uitgenodigd, die hun telefoons niet mogen gebruiken.


De woede in Brazilië is groot. Het land wordt zwaar getroffen door het coronavirus, met op dit moment ruim 190.000 sterfgevallen. Toch besloot Neymar om een dik feest te organiseren. De krant ‘O Globo’ bracht het nieuws naar buiten over een ‘minifestival’ van 5 dagen om 2021 goed in te zetten, samen met liefst 500 genodigden.

De exclusieve party wordt gevierd in een villa in Mangaratiba, Rio de Janeiro. Dankzij een ondergrondse discotheek, die Neymar enkele jaren geleden liet bouwen, is er van geluidsoverlast weinig sprake. Hij voerde één gouden regel in: telefoons zijn ten strengste verboden. De Braziliaan wilde alles onder controle houden, ervoor zorgen dat er geen beelden zouden opduiken op sociale media. Toch is het nieuws over het feest uitgelekt in de pers. Neymar of PSG reageerden nog niet.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door null (@neymarjr) op