Deze Schot praatte Jack Grealish op briljante wijze uit de wedstrijd: ‘McGinn gaf me die tip’

20 juni 2021

Getty Images

Engeland kwam maar niet lekker in de wedstrijd tegen Schotland, dus besloot bondscoach Gareth Southgate in te grijpen. Hij haalde Phil Foden naar de kant en bracht een van de andere revelaties van het afgelopen Premier League-seizoen, Jack Grealish, binnen de lijnen. Die werd aardig in de tang gehouden door Schotland-speler Stephen O'Donnell.


De 29-jarige O'Donnell is eigenlijk niet meer dan een simpel backje, maar hij hield wel mooi Grealish in bedwang. Daar had de Schot een briljante manier voor uitgevonden.

Tipje van teamgenoot Grealish
Grealish voetbalt natuurlijk bij Aston Villa en daar loopt toevallig ook een Schot rond: John McGinn. Hij gaf O'Donnell wat tips om Grealish uit de wedstrijd te praten. "McGinn vertelde me dat wanneer Grealish erin zou komen, ik constant tegen hem moest praten. Niet kritisch, maar juist complimenteus", aldus O'Donnell.

"Dus toen hij er uiteindelijk inkwam, vertelde ik hem hoe knap hij is, dat ik van zijn kuiten hield en vroeg hoe hij zijn haar zo in model kreeg. Mij werd verteld dat wanneer je hem hard aan zou pakken, hij alleen maar op je af zou blijven komen. Dus misschien was dit de beste manier om Grealish uit de wedstrijd te krijgen", vertelde O'Donnell op het YouTube-kanaal van Schotland.