🎥 | Wout Weghorst kreeg shirtje van Arjen Robben: ‘Eerst balen!’

10 juni 2021

Wout Weghorst deelde bij het programma 'Shirtje Ruilen: Ek verhalen' van presentator Frank Evenblij een fraaie anekdote over voormalig international Arjen Robben. De spits van Oranje zei voor de camera hoe hij eerst een shirtje van de Groninger misliep, en vervolgens alsnóg kreeg.


"We zaten samen bij de dopingcontrole", herinnerde Weghorst zich een wedstrijd tussen zijn Wolfsburg en Bayern München. "Maar ik had hem (Robben) toen nog niks gezegd. Ik dacht 'dat komt wel', maar ik had wel al iets in mijn hoofd."

Plan
Weghorst vroeg Robben niet gelijk om van shirtje te ruilen, maar had dat toen misschien beter wel kunnen doen. "Paul Verhaegh speelde toen nog bij Wolfsburg en kwam binnenlopen met zijn zoontje. 'Hoi, eh Arjen mogen we shirt, voor die kleine' en toen baalde ik," gaf Weghorst toe.

"Een jaar erna nog. Ik keek om me heen, zag allemaal mooie shirts alleen die ene van Bayern ontbrak." Weghorst besloot contact te zoeken en vroeg Robben alsnog naar zijn tricot. "Dat kreeg ik vervolgens opgestuurd", glunderde de aanvaller.

Shirtje ruilen Weghorst
De nieuwe Serie van Shirtje Ruilen is vanaf vrijdag te zien op Videoland.