FC Den Bosch krijgt maar een punt in Emmen

26 augustus 2014

FC Den Bosch krijgt maar een punt in Emmen

EMMEN - FC Den Bosch heeft zijn 1e gelijke spel van het seizoen te pakken. Tegen Emmen werd het maandagavond 2-2. Daar viel weinig op af te dingen. Beide ploegen creëerden evenveel kansen.

FC Den Bosch kende een flitsende start. Al na 3 minuten prikte Jordy Thomassen van afstand raak. 2 minuten later was het door een soortgelijke goal van Frank Olijve weer 1-1. Uit een penalty - nadat de bal tegen de arm van Mats van Huijgevoort was geschoten, kwam Emmen via Alexander Bannink op voorsprong. Na uitstekend voorbereidend werk van Thomassen kopte Erik Quekel de gelijkmaker binnen (2-2).

Doelpunten bleven daarna uit, maar kansen waren er volop. Vlak voor rust had Quekel zijn 2e van de avond binnen moeten schieten, maar hij raakte de bovenkant van de lat. Na rust was het qua kansen een stuk minder. FC Den Bosch probeerde te controleren, maar moest een paar gevaarlijke counters toestaan. Bij FC Den Bosch debuteerde Elvis Kabashi. Hij kwam een kwartier voor tijd voor Anthony Lurling in het veld.