Feyenoord wil ‘bestolen’ Lazio alsnog laten betalen en stapt naar het CAS

28 maart 2018

AFP

Feyenoord is naar het CAS gestapt om het laatste deel van de transfersom van Lazio Roma te kunnen innen. De Italiaanse club nam in 2014 verdediger Stefan de Vrij over, maar de Romeinen hebben de laatste betalingen niet gedaan.


Volgens Italiaanse media zou het gaan om 2 miljoen euro, een bedrag dat Feyenoord niet wil bevestigen maar ook niet ontkent.

CAS
"Omdat wij de laatste termijn van de transfersom van Lazio Roma niet op onze rekening hebben ontvangen, hebben we de zaak geruime tijd geleden aanhangig gemaakt bij het CAS", zegt een woordvoerder van Feyenoord. Het internationale sporttribunaal moet Feyenoord aan veel geld helpen. "We zijn in afwachting van de uitspraak", laat Feyenoord weten.

Bestolen?
In Italië hebben ze wel een uitleg voor het feit dat Feyenoord op het geld moet wachten. Hackers zouden liefst 2 miljoen euro hebben gestolen van Lazio. De club uit de Serie A wilde het bedrag overmaken naar Feyenoord, maar trapte volgens de krant il Tempo vol in een fishing truc van internetoplichters.

De Vrij is bezig aan zijn laatste maanden bij Lazio Roma. Hij tekent spoedig een contract van 5 seizoenen bij Internazionale.