Hazard bijna klaar voor debuut in La Liga voor Real Madrid

20 augustus 2019

Bestimage

Het lijkt erop dat de Spaanse fans binnenkort eindelijk de kunsten van Eden Hazard met eigen ogen mogen aanschouwen. Volgens de Spaanse krant Marca (en het verkapte clubblad van Real Madrid) is de kersverse Galáctico fit voor de wedstrijd tegen Villarreal.


Mocht hij inderdaad tegen Villarreal spelen, dan is de Belgisch international op 1 september voor het eerst in een officiële wedstrijd inzetbaar voor de Madrilenen. Real Madrid maakte afgelopen vrijdag bekend dat Hazard op de laatste training voor de gewonnen openingswedstrijd bij Celta de Vigo (1-3) een spierblessure had opgelopen in de rechterdij. Volgens de eerste berichten zou de voormalige smaakmaker van Chelsea drie tot vier weken buitenspel staan.

Megatransfer
Eden Hazard ondertekende in juni een 5-jarig contract bij Real Madrid. Zij zouden aan Chelsea ongeveer 100 miljoen euro hebben betaald, dat via bonussen nog kan oplopen tot 145 miljoen euro.

Hazard kan met België waarschijnlijk ook aantreden in de komende interlands tegen San Marino (6 september) en Schotland (9 september).