Icardi mag weer ballen voor Inter en knalt er meteen eentje raak

3 april 2019

Getty Images

De afgelopen maanden was het onderwerp Mauri Icardi nog een no-go area voor de fans van Inter. Nu is dat plots weer heel anders. De in genade aangenomen aanvaller mocht eindelijk weer eens meedoen en was direct belangrijk.


De topscorer en oud-captain van Inter zou hebben aangestuurd op een vertrek. Deze week besloten Icardi en Inter zand over het akkefietje te strooien en woensdag keerde hij tegen Genoa eindelijk weer eens terug in de basiself. Daarvoor deed hij wat hij eerder ook al zo vaak deed: scoren.

Vanaf de penaltystip schoot Icardi de 0-2 in de touwen. Zijn terugkeer deed de ploeg van Luciano Spaletti duidelijk goed want ook Roberto Gagliardini (2) en Ivan Perisic prikten nog een keer waardoor het 4-0 werd voor de Milanezen.

Nederlanders in actie voor AS Roma
AS Roma had weer een plekje gevonden voor de Nederlanders in de selectie. Justin Kluivert startte in de basis en Rick Karsdorp als invaller kwamen ze alleen niet verder dan 2-2 tegen Fiorentina. Kluivert werd na 58 minuten gewisseld, ten tijde dat die stand al op het bord stond.

Empoli doet Napoli pijn
Napoli moest de punten verrassend afgeven aan Empoli (2-1) waardoor Juventus, volgende week tegenstander van Ajax in de Champions League, komende zaterdag in eigen huis al kampioen kan worden.