Ihattaren meldt zich weer ziek en mist uitwedstrijd tegen Willem II

7 mei 2021

Pro Shots
Mo Ihattaren

Mo Ihattaren heeft zich niet voor de eerste keer dit seizoen ziek afgemeld bij zijn trainer Roger Schmidt. Hij ontbreekt daarom in de selectie voor de uitwedstrijd tegen Willem II. De middenvelder van PSV die de laatste tijd vooral de bank warm houdt, lijkt op weg naar de uitgang.


Technisch directeur John de Jong zei deze week dat hij een overgang van Ihattaren naar Ajax niet zal tegenhouden zolang het bedrag goed is.

Vaker ziek
Het 19-jarige talent is dit seizoen wel vaker ziek. Eind november kwam hij 2 wedstrijden niet in actie vanwege ziekte en in februari meldde hij zich ook ziek voor het Europa League-duel met Olympiacos en de Eredivisie-wedstrijd tegen Vitesse.

'Vreemd'
Schmidt noemde het eerder "vreemd" dat Ihattaren zo vaak ziek is, maar hij vindt het ook een onderdeel van het voetbal. Vrijdag vertelde de Duitse coach dat hij weer geen beroep kan doen op de middenvelder.

Strijd om tweede plek
PSV strijdt met AZ om de 2e plek in de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben 1 punt meer dan de Alkmaarders: 65 om 64. AZ speelt zaterdagavond thuis tegen Fortuna Sittard.