Jürgen Klopp gaat los tegen journalist: ‘Verrassend, gefeliciteerd!’

28 november 2020

Jürgen Klopp is na afloop van Brighton & Hove Albion - Liverpool (1-1) los gegaan op een journalist van BT Sport.


De Duitse Liverpool-coach zag James Milner uitvallen met een hamstringblessure en dat is volgens de coach mede te wijten aan het tijdstip (12.30 uur Engelse tijd) waarop The Reds aan moesten treden. 

,,Hamstring ja, verrassing. Gefeliciteerd", bijt Klopp van zich nadat hij door een journalist van BT Sport gevraagd wordt naar de blessure van Milner. ,,Jullie hebben 12.30 uur (lokale tijd, red.) gekozen. Niet jij, maar jullie als televisiestation. 12.30 uur nadat we woensdag al speelden om 21.00 uur. Dat is gewoon gevaarlijk voor de spelers. Waarom kunnen we niet om 15.00 uur of 17.00 uur spelen?”

Eerder deze week, na de 2-0 thuisnederlaag tegen Atalanta Bergamo, haalde de Duitse manager ook al uit naar hetzelfde BT Sport: ,,Dankzij jullie moeten we zaterdag alweer om 12.30 uur aan de bak. Het is bijna misdadig. Maar goed, we hebben geen nieuwe blessures dus duimen en omhoog en doorgaan", zei de Duitser cynisch. 

Ajax
Dinsdag speelt Liverpool in de Champions League tegen Ajax op Anfield. Milner zal er dan dus niet bij zijn. Ook Thiago Alcântara, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez en Virgil van Dijk kampen nog met blessures.