Jurgen Streppel 2 jaar langer bij Willem II

27 januari 2015

Jeroen de Jong/Beeld Werkt
Jurgen Streppel 2 jaar langer bij Willem II

TILBURG - Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het helemaal zeker: Jurgen Streppel is ook de komende 2 seizoenen hoofdtrainer van Willem II.

De portefeuille van technisch manager komt, zoals verwacht, vanaf de zomer wel bij iemand anders te liggen. "Ik ben er trots op dat ik bij Willem II mag werken", reageert Streppel. "Het is een mooie traditierijke club en de afgelopen jaren zijn we met de gehele staf druk bezig geweest om van Willem II weer een stabiele ploeg te maken. Ik denk dat daarin nog wel wat stappen gemaakt kunnen worden, dus ik ben blij dat ik daar met de rest van de staf verder aan kan werken."

Continuïteit
Streppel (45) staat al sinds 2011 aan het roer bij de Tilburgers. In zijn 1e seizoen promoveerde hij met zijn ploeg naar de eredivisie, waarna het jaar erop direct degradatie volgde. Na een kampioenschap in 2013-2014, draait Willem II onder leiding van Streppel nu keurig mee in de eredivisie.

Voor algemeen directeur Berry van Gool reden om het contract van de Helmonder te verlengen. "We gaan door op de weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen", zegt hij. "Voor Willem II is continuïteit en vertrouwen erg belangrijk en we zijn er trots op dat we samen met Jurgen verder kunnen bouwen aan onze club."