🎥 | Leipe beelden: Iraanse fans BESTORMEN bus van Cristiano Ronaldo

19 september 2023

Een warm welkom? Een klein leger aan Iraanse voetbalfans rende gisteren op de bus van Al-Nassr en het teamhotel af. Die willen natuurlijk een glimp opvangen van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster komt dinsdagavond in actie tegen Persepolis in Teheran, de hoofdstad van Iran. Helaas voor de fans wordt de wedstrijd zonder publiek gespeeld.


Al-Nassr deelde op sociale media de beelden van de losgeslagen Iraniërs. CR7 is uiteindelijk door een stel bewakers veilig naar zijn hotelkamer geëscorteerd. Het AD meldt dat er een volledige verdieping is afgehuurd in het Espinas Palace, een luxe 5-sterren hotel.

Geen publiek
Je zou denken dat het Aazdi stadion (goed voor zo'n 78.000 plekken) uitverkocht zal zijn. De wedstrijd wordt echter zonder publiek gespeeld. In het seizoen van 2021-22 deelde Persepolis een ongelukkige post op sociale media, waarbij een wedstrijd tegen het Indische FC Goa werd vergeleken met een vroegere oorlog tussen India en Iran. Niet handig natuurlijk. Persepolis moest als straf 1 wedstrijd spelen zonder publiek. Omdat de club lange tijd geen Aziatische CL-wedstrijden speelde, moeten ze die straf nu pas 'uitzitten'.