Liverpool-coach blij met scorende Nederlander: ‘Rechtsback is nu het beste voor hem’

26 september 2019

AP

Ki-Jana Hoever zal de gewonnen wedstrijd tegen MK Dons (0-2) in de Carabao Cup niet snel vergeten. De 17-jarige Amsterdammer mocht woensdag vanaf het begin meedoen en maakte zijn eerste doelpunt voor Liverpool. Jürgen Klopp is blij met de veelzijdige Hoever. 


,,Ik was zo goed echt nog niet op deze leeftijd. Hij heeft snelheid en een goede pass. Zijn voorzetten kunnen nog beter, maar hij is nog jong", vertelt Klopp aan de Liverpool EchoHoever begon tegen MK Dons als rechtsachter. De Liverpool-coach wil echter niet dat het de enige positie is waar Hoever zich op focust: ,,Hij kan ook centraal achterin spelen. Voor nu is de rechtsbackpositie het beste voor hem, maar als hij zich vooral fysiek nog blijft ontwikkelen, is hij centraal achterin ook zeker een optie.”

Loting
De loting voor de 4de ronde van de Carabao Cup werd meteen na de wedstrijden verricht. Liverpool neemt het in eigen huis op tegen Arsenal. Trainer Frank Lampard speelt met Chelsea, dat met liefst 7-1 won van Grimsby Town, op 29 oktober op Stamford Bridge tegen Manchester United. Die ploeg worstelde zich in eigen huis met pijn en moeite na strafschoppen langs Rochdale, spelend op het derde niveau in Engeland.