Memphis Depay gespot tijdens huizenjacht in wijk Koeman en De Jong

4 mei 2021

Getty Images
Memphis-Depay

De overgang van Memphis Depay naar FC Barcelona lijkt dichterbij te komen. Een getuige zegt tegen Mundo Deportivo Depay gezien te hebben in de wijk Pedralbes. Trainer Ronald Koeman en Frenkie de Jong wonen ook in die buurt.


Afgelopen woensdag zou Depay een bliksembezoek aan Barcelona hebben gebracht. Koeman is al lange tijd geïnteresseerd in de Nederlandse aanvaller maar de slechte financiën van Barcelona voorkwamen tot nu toe een transfer.

Contract bij Lyon loopt af
Het contract van Depay bij Olympique Lyon loopt komende zomer af. Daardoor lijkt niets meer een overstap naar Barcelona in de weg te zitten. De onderhandelingen verlopen echter volgens verschillende berichten nog niet soepel. Vooral omdat Depay in Barcelona op dit moment niet kan verdienen wat hij wil verdienen. De huizenjacht in Pedralbes, op steenworp afstand van Camp Nou, wijst erop dat ook die laatste drempel wel genomen zal worden.

Gemis voor Ligue 1
Depay is bezig aan een uitstekend seizoen in Lyon. Zo goed dat de Franse media al schreven dat ze Depay erg zullen gaan missen in Ligue 1. Namens Lyon kwam de spits deze jaargang 35 keer in actie waarin hij 19 keer scoorde en 10 assists leverde.