Mourinho neemt Shaw gewoon mee naar Watford, ondanks hersenschudding

14 september 2018

REUTERS

Luke Shaw kan nu alweer voetballen. Vorige week liep de verdediger nog een hersenschudding op, maar José Mourinho neemt de Engelsman gewoon op in zijn selectie voor het duel met Watford.


,,We moeten alleen nog bekijken of hij ook gaat spelen, want Luke heeft deze week niet meegetraind met de groep," zei Mourinho vandaag op zijn persconferentie.

Vaste waarde
Shaw is dit seizoen een vaste waarde bij Manchester United en keerde ook terug in de nationale ploeg. De Engelsman viel afgelopen zaterdag op Wembley tijdens de interland tegen Spanje kort na rust uit met een ogenschijnlijk zware hoofdblessure, nadat hij in botsing kwam met de Spaanse rechtsback Dani Carvajal. Shaw ging per brancard van het veld, maar bleek 'slechts' een hersenschudding te hebben. Normaal staat daar 2 weken hersteltijd voor.

Koploper
Marouane Fellaini en Ander Herrera zijn vanwege lichte blessures onzeker voor het duel met Watford, dat met de volle score van 12 punten uit 4 duels samen met Liverpool en Chelsea aan kop van de Premier League staat. Manchester United verloor al 2 keer in de eerste 4 speelrondes en staat op een 10e plaats in de Premier League.