Mühren schiet Volendam met 4 goals langs FC Oss

8 augustus 2014

Mühren schiet Volendam met 4 goals langs FC Oss

OSS – Robert Mühren heeft hoogstpersoonlijk gezorgd voor een vliegende start van zijn ploeg FC Volendam gezorgd. Met 4 treffers in het laatste kwartier schoot de aanvaller de eerstedivisieclub langs FC Oss: 0-4. Bij de thuisploeg zal de nederlaag hard aankomen, de mannen van trainer Wil Boessen had ruim een uur het betere van het spel.

Vervolgens greep FC Volendam uit het niets de leiding, nadat Muhren in het strafschopgebied onderuit werd getrokken. De Volendammer schoot de penalty in de 80e minuut beheerst binnen. Daarna leek Jonathan Opoku gelijk te maken, maar hij schoot op een meter van het doel hoog over. Uit de tegenaanval die volgde, werd Muhren opnieuw goed bediend en schoot hij binnen. In de 89e en 90e minuut herhaalde de spits zijn kunstje en schoot hij persoonlijk de 0-4 eindstand op het scorebord.

Jong Twente
Jong FC Twente verloor de eerste wedstrijd van het  1-0 bij VVV-Venlo. De thuisploeg speelde een groot deel van het seizoen met 10 spelers, na een rode kaart. 

De enige treffer werd gemaakt door Duin Gijzen, hij scoorde na 20 minuten. 

De thuisploeg uit Venlo speelde ruim een helft met een man minder, nadat Jerold Promes de rode kaart kreeg voor een tackle op Zschusschen. Twente drong in de 2e helft dan ook aan, maar bleef desondanks met lege handen achter.