Nice verkoopt binnen recordtijd alle kaarten voor duel met Ajax

17 juli 2017

Pim Ras Fotografie

De kaartverkoop voor het duel tussen Olympique Nice en Ajax in de 3e voorronde van de Champions League heeft in de Zuid-Franse stad tot een gekkenhuis geleid. Nog binnen de 36 uur waren maar liefst alle (!) beschikbare tickets uitverkocht.


"Een record", meldde de club die zijn thuiswedstrijden afwerkt in het stadion dat de naam Allianz Riviera draagt. Bovendien is de club slim geweest om door middel van een speciale actie extra kaarten ter beschikking te stellen. Die laatste tickets die vanaf maandag in de verkoop gaan, kunnen namelijk alleen worden gekocht door fans die meteen ook een seizoenkaart aanschaffen.

Nice, dat Nice
Het duel wordt op woensdag 26 juli afgewerkt. De return in Amsterdam is een weekje later. Supporters van Nice kunnen voor een prikkie de Europese duels gaan bekijken. De club hanteert voor het duel 'publieksvriendelijke' prijzen met kaartjes van 5 tot 15 euro. Kinderen onder 11 jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Het stadion werd in 2013 opgeleverd en kan 35.000 toeschouwers ontvangen.

reacties
ReageerReageer op dit bericht