Alle seizoenkaarten NAC worden vijf procent goedkoper

Alle seizoenkaarten NAC worden vijf procent goedkoper

19:46, 01-06-2015 / Laatste Update: 13:52, 13-12-2023

BREDA – NAC heeft besloten om de prijzen voor de seizoenkaarten voor alle vakken in het stadion met vijf procent te verlagen voor volgend seizoen. De Bredase club zegt dinsdag met de verkoop te willen starten.

Met die actie wil NAC zoveel mogelijk supporters terug hebben als het in de eerste divisie speelt. Het is een geste naar de trouwe fans waarvan er dit jaar iets minder dan 13.000 een seizoenkaart hadden aangeschaft. NAC hoopt op die manier ondanks de degradatie uit de eredivisie een grote uitloop tegen te kunnen houden.

​Daarnaast staat het aankomende seizoen in het teken van het ‘Avondje NAC’ laat de club weten. Op 27 december 1975 werd het eerste ‘Avondje NAC’ gehouden toen het voormalige stadion aan de Beatrixstraat kunstlicht kreeg. Dat was destijds onder trainer Bob Maaskant, vader van de huidige coach Robert Maaskant.

Krijg het belangrijkste en leukste sportnieuws gratis via Whatsapp op je mobiel. Lees hier hoe het werkt en uit welke 14 groepen – waaronder 8 over voetbal – je kunt kiezen.