Funso Ojo voor 2 jaar naar Willem II

Funso Ojo voor 2 jaar naar Willem II

18:39, 02-06-2015 / Laatste Update: 03:13, 13-12-2023

TILBURG - Funso Ojo speelt de komende 2 seizoenen voor Willem II. De Tilburgse club bereikte overeenstemming met de 23-jarige middenvelder, die voor het laatst bij FC Dordrecht onder contract stond.

Ojo is opgeleid door PSV en heeft daarna een bewogen periode achter de rug. Hij was niet altijd even gelukkig in de keuzes voor clubs. Bij PSV debuteerde hij onder trainer Huub Stevens in een bekerduel met Jong PSV. Dwight Lodeweges liet hem voor het eerst in de eredivisie opdraven. Onder Fred Rutten speelde hij mee in Europese wedstrijden van de Eindhovense club.

Geen grote doorbrak

Een grote doorbraak bleef uit. Om disciplinaire redenen werd hij teruggezet naar Jong PSV en vervolgens verhuurd aan VVV. Na dat halve seizoen mocht hij van PSV uitkijken naar een andere club.

Beerschot

De in Antwerpen geboren voetballer verbond zich voor 4 seizoenen aan Beerschot. Daar was hij niet meer welkom. Na het faillissement was hij transfervrij. Hij tekende voor twee seizoenen bij Antwerp FC. Dat contract werd na een half jaar al ontbonden. Met FC Dordrecht promoveerde hij naar de eredivisie om een jaar later weer te degraderen.