Huldiging Feyenoord: zingende Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner stelen de show
De huldiging van Feyenoord © ANP

Huldiging Feyenoord: zingende Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner stelen de show

12:36, 22-04-2024 / Laatste Update: 14:20, 22-04-2024

Feyenoord won zondagavond de KNVB Beker door NEC in de eigen Kuip met 1-0 te verslaan. Dat betekent maandag een huldiging, niet op de Coolsingel dit keer, maar op de Binnenrotte.

Maandagmiddag 12.00 uur zal niet voor iedereen de gewenste tijd zijn geweest voor een huldiging, maar daar hebben de fans van Feyenoord natuurlijk maling aan. Al ver voordat de poorten om het plein te betreden open gingen stonden er al mensen te wachten. Zij hoefden of gingen allemaal niet naar werk of naar school. Ook meldden een aantal zich ziek.

Schorre Slot

Niet alleen de supporters die zondag aanwezig waren bij de finale in De Kuip, maar ook Arne Slot werden vanochtend misschien wel wakker met een schorre stem.

Dat weerhield de trainer van Feyenoord er niet van om met wat lovende woorden te komen voor zijn selectie en de fans. "Ik denk dat we dit seizoen een aantal geweldige topwedstrijden hebben gespeeld, waaronder in de Champions League. Die waren zo mooi, door de geweldige wisselwerking tussen de spelers en jullie", riep Slot naar het uitzinnige publiek.

Vervolgens was het aanvoerder Lutsharel Geertruida die de show stal. Hij pakte de microfoon en zweepte het publiek maar eens flink op.

Gernot Trauner

Gernot Trauner viel zondag in tegen NEC, maar was wel de man die met de beker het podium op liep tijdens de huldiging. Na het succesvolle gezang van de Oostenrijker na het kampioenschap van vorig jaar, kon dat natuurlijk ook nu niet ontbreken op de Binnenrotte.