Kies hier jouw eigen superteam met de spelers van Ajax en PSV (poll)
i

BSR/SOCCRATES

Kies hier jouw eigen superteam met de spelers van Ajax en PSV (poll)

admin • 13:00, 29-03-2019 / Laatste Update: 07:24, 08-01-2024

Dit weekend kan de titelstrijd in de eredivisie zomaar beslist worden. In Amsterdam treffen Ajax en PSV elkaar in de laatste topper van het seizoen en winnen de Eindhovenaren, dan vergroten ze de voorsprong naar 8 punten. Gaat de zege naar Ajax? Dan is het verschil slechts 2 punten. De spelers zijn daarom tot op het bot geladen!

Beide ploegen hebben by far de beste selecties van Nederland. Stel dat jij daar nou eens 1 superteam van mag maken. Wie stel jij dan op? Ga je full-PSV, of zie je wel wat sterke krachten in Amsterdam rondlopen? Ga zonder voorwaarden lekker aan de slag en selecteer jouw topopstelling in 4-3-3 formatie!

Keepers

Wie o wie mag van jou het doel verdedigen? Ajax-goalie Onana verlengde deze week zijn contract en blijft sowieso nog een jaartje in de hoofdstad. Zoet blijkt echter al jaren een betrouwbare sluitpost te zijn in Brabant.

[poll id="1480"]

Rechtsback

Dan de rechterachterkant. In het hedendaagse voetbal zijn backs belangrijker dan ooit. Kies jij Oranje-international Dumfries, of ga je voor Marokko-international Mazraoui?

[poll id="1481"]

Centrale verdedigers

Als de verdediging niet goed staat, ben je sowieso kansloos. Zij moeten immers de tegenstander weerhouden van scoren. Bedenk dus goed wie je hier neerzet.

[poll id="1483"]

Linksback

Een Spaanstalige optie. Wordt het Argentinië of Spanje? Vote, por favor!

[poll id="1484"]

Middenveld

Je krijgt hier een shitload aan keuzes waarvan je er 3 mag kiezen. Mede omdat Mark van Bommel gecharmeerd is van zijn talenten en mogelijk gaat schuiven. Vandaar dat je bij Ajax ook wat ruimer in de opties zit, maar bedenk wel: kies je voor Ziyech op de middenlinie, dan kan 'ie natuurlijk niet meer als buitenspeler worden gebruikt!

[poll id="1485"]

Buitenspelers

Idem voor de vleugelspelers. Selecteer je hier Tadic, dan is het gek om hem straks ook als spits te kiezen. Er bestaan immers nog geen kloonmachines (al zouden ze dat in Amsterdam wel willen). Je moet hier logischerwijs 2 spelers kiezen.

[poll id="1486"]

Spits

De laatste speler. Bij PSV hebben ze weinig andere opties dan Luuk de Jong - mede door de langdurige blessure van Maximiliano Romero. Niet dat dat erg is, gezien zijn 21 goals in 26 wedstrijden. Maar ja, Ajax heeft de luxe om uit 3 man te kiezen.

[poll id="1487"]

Trainer

Dan hebben we ook nog de man op de bank. Welke trainer acht jij in staat om het moment suprême de juiste wissel toe te passen. En wie heeft zijn ploeg het beste voorbereid op deze ongekend spannende topper?

[poll id="1488"]