'Ligeon en Zivkovic staan voor vertrek bij Willem II'

'Ligeon en Zivkovic staan voor vertrek bij Willem II'

admin • 13:30, 01-02-2016

TILBURG - Naast Richairo Zivkovic lijkt ook Ruben Ligeon te gaan vertrekken bij Willem II. Beide spelers zaten afgelopen vrijdag niet bij de wedstrijdselectie van de Tilburgse club voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (0-0). 

Voor Zivkovic was dat al de derde keer op rij. Zeker na de komst van Bartholomew Ogbeche lijkt er geen rol meer voor Zivkovic bij Willem II. En omdat Richdi Achenteh is aangetrokken, is ook Ligeon een plekje lager in de pikorde komen te staan. 

In Zivkovic zijn diverse clubs geinteresseerd en volgens FOX zou FC Utrecht graag Ruben Ligeon halen. Willem II moet in beide gevallen echter eerst beslissen om het huurcontract met Ajax per direct op te zeggen. Pas dan kunnen de Amsterdammers de spelers aan een andere club verhuren of verkopen. Er kan nog een kink in de kabel komen omdat Ajax het verhuren van vier spelers (naast Ligeon en Zivkovic ook Andersen en De Sa) als ruilmiddel gebruikte voor het aantrekken van de Willem II-spelers Mitchell Dijks en Frenkie de Jong. Naar verluidt wil Willem II bij een tussentijds vertrek van Zivkovic en/of Ligeon dan ook een geldbedrag ontvangen ter compensatie. 

De transfermarkt in Nederland is nog geopend tot maandag middernacht. Technisch manager Carlos Aalbers van Willem II zegt desgevraagd dat hij niet weet of er vandaag nog spelers komen of gaan bij zijn club.