Maaskant heeft de intentie om door te gaan bij NAC

Maaskant heeft de intentie om door te gaan bij NAC

20:34, 02-06-2015 / Laatste Update: 04:57, 13-12-2023

BREDA - NAC en Robert Maaskant hebben de intentie om langer met elkaar door te gaan. Dat bevestigde de trainer gisteren desgevraagd. Hij wil wel eerst de club de tijd geven om alles te evalueren en daarnaast zelf met iedereen praten om een goede uitgangspositie te creëren om met elkaar verder te gaan.

Bij handhaving had Robert Maaskant een driejarig contract ondertekend bij de club waar zijn hart ligt en zou hij verantwoordelijk worden voor het hele technische kader. Dat zou dus gebeuren bij het behoud van het eredivisieschap, melden goed ingevoerde bronnen.

Beide partijen gaan deze week weer om de tafel zitten. De verwachting is dat ze er snel uit komen, om samen de gevallen club binnen één jaar uit de eerste divisie te krijgen.

​Zondag, direct na de degradatie zei Maaskant zijn ontslag aan te bieden aan de directie en de raad van commissarissen. Op die manier wilde hij de club de tijd en ruimte geven om een oplossing te zoeken voor de toekomst. De club liet direct na de degradatie op zijn beurt via algemeen directeur Justin Goetzee weten tevreden en enthousiast te zijn over de werkwijze van Robert Maaskant.

Krijg het belangrijkste en leukste sportnieuws gratis via Whatsapp op je mobiel. Lees hier hoe het werkt en uit welke 14 groepen – waaronder 8 over voetbal – je kunt kiezen.