Mourinho laaiend op journalist: 'Ik heb meer titels dan de rest bij elkaar' (video)

admin • 09:33, 28-08-2018 / Laatste Update: 22:04, 05-01-2024

José Mourinho had zich aan het begin van dit seizoen zo goed voorgenomen anders om te gaan met de pers. Helaas werd het de Portugees maandagavond allemaal even te veel. 3-0 op je broek hebben gekregen van de Spurs en dan ook nog lastige journalisten. Conclusie: Mourinho stormde weg.

Waarom? Volgens de Portugese oefenmeester was er te weinig respect voor hem. ''Het werd vanavond 3-0. Weet je waar 3 nog meer voor staat?'', vroeg Mourinho kritisch aan de journalist. ''De 3 Premier League-titels die ik gewonnen heb. Dat is meer dan alle PL-managers bij elkaar.''

De trainer van United sloot af met de woorden: ''Zij 2 en ik 3. Respect, respect.'' Al met al leek de frustratie hoog te zitten bij Mourinho.

Mourinho weg bij United?

Dit seizoen draait United voorlopig rampzalig. Waar de fans altijd uitgaan van 3 punten is dat pas 1 keer gelukt in 3 wedstrijden. Er werd nipt gewonnen van Leicester City, maar daarna verloren van Brighton en dus Tottenham. Veel supporters zien Mourinho nu liever vertrekken. Mocht de manager blijven zitten is Burnley uit zondag de volgende uitdaging.