Ontbijtshake: Bazoer juicht voor PSV, Handbalsters met anderhalf been in Rio
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Bazoer juicht voor PSV, Handbalsters met anderhalf been in Rio

admin • 07:00, 19-03-2016

Goedemorgen! Net zo lekker geslapen als onze handbaldames? Zij namelijk wel! De Nederlandse vrouwen hebben in een spannende wedstrijd Frankrijk weten te verslaan, en staan nu met één been in Rio. Daarnaast het bewijs dat wereldgoals niet alleen in Barcelona vallen, maar bijvoorbeeld ook in Sittard.

Bazoer

Riechedly Bazoer is een van de weinige spelers die vanuit de jeugd de overstap maakte van de ene topclub naar de andere. Hij verruilde PSV voor Ajax en is daarom aankomende zondag een van de meest gehate spelers in het Philips Stadion. Ooit was hij dat niet. Toen juichtte hij voor PSV. Wij zijn heel blij dat dat moment is vastgelegd. Klik hier voor de video.

Eredivisiespelers

Nu we zelf niet naar het EK gaan moeten we maar andere manier zien te vinden om te juichen. Wanneer een eredivisiespeler scoort bijvoorbeeld. Maarja, wie moet dat dan gaan doen, zal je denken? Nou, er zijn toch een hoop gegadigden om naar het EK te gaan. Meer dan dat je denkt. Wij vonden 32 kanshebbers in de eredivisie bij 12 verschillende clubs. Wie dat zijn, zie je hier.

Neymar

Neymar heeft veel geld. Tenminste dat denken we. Binnenkort moet hij bijna 50 miljoen euro afstaan aan de Braziliaanse staat. De reden? Belastingontduikingen. Gelukkig heeft Neymar wel vaker met de rechtbank gestoeid om verschillende redenen. Die kan je hier terugvinden.

Handbalsters

Wat was ze blij. Estavana Polman was helemaal gelukkig toen ze gisteren na de wedstrijd tegen Frankrijk voor de camera's moest gaan staan. Met haar ploeg wist ze het gevaarlijke land Frankrijk te verslaan na een wat moeizame eerste helft. De handbalsters staan nu met anderhalf been in Rio, maar moeten vandaag wel winnen van Japan. De Japanners wonnen overtuigend van Tunesië dus het kan nog een moeilijke pot worden.

Zlatan

Zlatan Ibrahimovic is een baas. Eigenlijk verdient deze man het woord, want baas is te klein uitgedrukt. In Zweden is hij nu op de pranktour. Iedereen die hij te grazen kan nemen, neemt hij te grazen. Dit keer was een fietskoerier de klos.

Wereldgoal bij Sittard

Wereldgoals vind je niet alleen bij Barcelona, maar ook in Rotterdam. Daar was Fortuna Sittard op bezoek bij Sparta en onze grote vriend Raymond Fifiani vond het wel leuk om Sparta nog wat puntjes af te snoepen. Een wereldgoal. Dat mogen we wel zeggen.