Paniek! Feyenoord zonder Kuyt, gaat dat goed komen?

Paniek! Feyenoord zonder Kuyt, gaat dat goed komen?

admin • 08:57, 19-03-2016

Feyenoord hoopt dit weekeinde concurrent AZ op achterstand te zetten. De thuiswedstrijd tegen laagvlieger De Graafschap biedt vanavond volop mogelijkheden om plek drie in handen te nemen. Alleen moet dat wel gebeuren zonder aanvoerder Dirk Kuyt. ,,Niemand is zoals Dirk,'' zegt Jens Toornstra.

Voor het eerst dit seizoen begint Feyenoord aan een wedstrijd zonder topscorer Dirk Kuyt. Maar gelukkig is de tegenstander slechts laagvlieger De Graafschap en ook nog eens in de eigen Kuip. Of is dat juist de valkuil? Is dit voor de Rotterdammers juist zo'n wedstrijd waarin de 35-jarige aanvoerder, aanjager en routinier normaliter de doorslaggevende factor is?

Wat zegt de trainer?

Giovanni van Bronckhorst: ,,We missen onze aanvoerder. En we missen een heel ervaren speler. Het is volgens mij de eerste keer in vijftien seizoenen dat Dirk door een schorsing een wedstrijd van Feyenoord moet missen. Het is altijd vervelend als je niet kunt beschikken over een basisspeler, maar deze selectie kan zijn absentie wel opvangen. Wat vooral interessant is, is het feit dat wij voor het eerst zonder Dirk starten. Vorige week tegen Vitesse moest hij al worden vervangen, toen was het al interessant om te zien hoe andere spelers het zijn gaan invullen.''