Pochettino: 'We hebben een team om voor alle prijzen te spelen'

Pochettino: 'We hebben een team om voor alle prijzen te spelen'

admin • 11:17, 19-02-2016

Na afloop van het Europa League-duel Fiorentina - Tottenham Hotspur (1-1) toonde Spurs-manager Mauricio Pochettino zich erg ambitieus: "We hebben een sterk om mee te doen in alle competities, daarbij hebben we iedereen nodig", aldus de Argentijn tegen de BBC. De Spurs doen nog mee voor de titel en spelen zondag tegen Crystal Palace in de vijfde ronde van de FA Cup.

Voor de wedstrijd tegen La Viola voerde Pochettino zes wijzigingen door, zo bleven bijvoorbeeld Jan Vertonghen, Harry Kane en Hugo Lloris op de bank en verdedigde Nederlander Michel Vorm het doel. Dankzij een penalty van voormalig FC Twente en AGOVV-speler Nacer Chadli kwamen de Engelsen nog wel op voorsprong, maar die werd later weer weggevaagd door Federico Bernardeschi.

Dele Alli

Talent Dele Alli wekte de woede van Fiorentina-speler Nenad Tomovic door hem met zijn schoen in zijn maag te raken, terwijl de verdediger op de grond lag. Daarover sprak Pochettino zich niet uit: "We moeten hem nog veel leren, het is een jonge speler die uit de League One komt, maar dit heb ik niet gezien. Sommige mensen zeggen dat hij hem raakte andere zeggen van niet. Ik weet het in ieder geval niet."

 

https://www.youtube.com/watch?v=h33OWcdzxaI