PSV-supporters chillen hard in Madrileense zon (video)
i

Omroep Brabant

PSV-supporters chillen hard in Madrileense zon (video)

admin • 16:10, 15-03-2016

Zoals verwacht hebben veel supporters van PSV de weg naar Madrid gevonden. Ze gaan hun trots aanmoedigen in de superbelangrijke wedstrijd tegen Atlético Madrid. Het uitvak van het Estadio Vicente Calderón is compleet uitverkocht met 2.600 PSV'ers. Inzet van dinsdagavond: een plek bij de laatste 8 ploegen van de Champions League. Winst of een (allesbehalve doelpuntloos) gelijkspel is genoeg voor de Eindhovenaren om te stunten.

Er wordt een hoop lol gemaakt, er gaat zelfs live bij Omroep Brabant een PSV-fan met de billen bloot.

Collega @joostvanerp gaat een 'standuppertje' doen ??⚽️ #atlpsv #ob pic.twitter.com/0zJJdPU9K8

— paul post (@paulpostman) March 15, 2016

Klaar voor de vlucht met Harold en @Brendaw1981 #psv #psvatl pic.twitter.com/3rhkyzBcXe

— Eric P (@Eric_Provie) 15 maart 2016

Daarna kwam de datum van 15 maart steeds sneller dichterbij, waardoor het uiteindelijk tijd was om het paspoort erbij te pakken en richting vliegveld te gaan.

— Sophie Beer (@sophiebeer040) 15 maart 2016

De hele dag lang maken de supporters de reis naar Madrid om bij de wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. Er gaan dan ook verschillende vluchten richting de Spaanse hoofdstad. Uiteraard vliegt een groot gedeelte vanaf Eindhoven Airport, maar er gaan ook mensen vanaf schiphol.

[VIDEO] De fans van #PSV zitten lekker in de zon in hartje #Madrid. #atlpsv #ob pic.twitter.com/kvFFhH4hyQ

— Joost van Erp (@joostvanerp) 15 maart 2016

Bedelaars

In Madrid is het een stuk beter toeven dan in Nederland. Met zo'n 13 graden en een blauwe lucht is het zelfs prima uit te houden op een terrasje met een koud pilsje. Ook lijken er vooralsnog geen fonteinen te sneuvelen. Wel is een stel bedelaars gepest. Mannen met PSV-shirts gooien muntjes op straat en lijken de bedelaars uit te lachen.

VERGONYA: aficionats del PSV llançant monedes a un grup de dones a Madrid, convertint la pobresa en un espectacle. pic.twitter.com/OJ81AKXuE8

— Miquel Ramos (@Miquel_R) March 15, 2016

 

[VIDEO] De fans van #PSV zie en hoor je vanmiddag overal in #Madrid. #atlpsv #ob pic.twitter.com/YMAmC11DJs

— Joost van Erp (@joostvanerp) 15 maart 2016

Qua gezang is het ook duidelijk dat de Eindhovense ploeg is neergestreken in Madrid. Nu is het zaak om fit te blijven tot ongeveer 22:40, om PSV zo lang mogelijk aan te kunnen moedigen in de oh-zo-belangrijke wedstrijd tegen Atletico Madrid. Heb jij ons al laten weten wat jij verwacht? Zo niet, doe dat dan HIER.

[poules_game team="ajax"]