Real Madrid komt laat op voorsprong en geeft winst alsnog uit handen (video's)
i

BSR Soccrates

Real Madrid komt laat op voorsprong en geeft winst alsnog uit handen (video's)

admin • 23:18, 24-08-2019 / Laatste Update: 20:49, 12-12-2023

Real Madrid heeft de 2e competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen niet kunnen winnen. De ploeg van trainer Zinédine Zidane bleef op eigen veld tegen Real Valladolid steken op 1-1. Karim Benzema leek puntenverlies in de eerste thuiswedstrijd te voorkomen. De Fransman schoot fraai raak in de 82e minuut. 6 minuten later maakte Sergi Guardiola verrassend gelijk.

Real Madrid begon vorige week met een zege bij Celta de Vigo (1-3). Tegen Real Valladolid zag het er lange tijd somber uit voor de ploeg van Zidane. De thuisclub liet legio kansen onbenut. Na de rust mocht onder anderen nieuwkomer Luka Jovic zich aan het Madrileense publiek laten zien. Dankzij de 150ste treffer van Benzema in de Spaanse competitie dacht Real Madrid in de slotfase alsnog 3 punten te pakken. Guardiola besliste echter anders: 1-1.

Mooie mijlpaal voor Benzema

De 150ste goal van Benzema bracht hem nog wel in een fraai rijtje spelers. Hij is de 7e niet-Spaanse speler met meer minstens 150 goals in La Liga. De andere 6 zijn Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Hugo Sánchez, Alfredo di Stefano, Samuel Eto’o en Ferenc Puskás.

Goal Benzema

 

Gelijkmaker Guardiola