Seizoenkaartje halen of verlengen bij FC Twente? Dit zijn je opties
i

BSR Agency

Seizoenkaartje halen of verlengen bij FC Twente? Dit zijn je opties

Brian Vesseur • 13:23, 09-05-2020 / Laatste Update: 00:49, 09-01-2024

FC Twente heeft 3 manieren bedacht om toch seizoenkaarten te verkopen. Hoewel optie 3 het meest voordelig is, zullen die ekte fans eerder voor optie 1 of 2 gaan. Hieronder staan ze op een rijtje.

FC Twente laat in een mail aan de huidige seizoenkaarthouders weten dat er bij het ‘bij het aanbieden van de seizoenkaart rekening is gehouden dat er komend seizoen wedstrijden zonder publiek gespeeld kunnen gaan worden’. Daarom komt de club met een voorstel waarbij de supporters kunnen kiezen uit 3 mogelijkheden. De club begint volgende week zaterdag met de verkoop. 

Optie 1: Geen tegemoetkoming, De supporter betaalt het volledige bedrag en ziet af van tegemoetkoming voor de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021.

Optie 2: Tegemoetkoming door middel van een tegoed op de Vestekaart. Dat is een kaart die nodig is voor bestellen van een hapje en drankje in het stadion. De fan betaalt het volledige bedrag van de seizoenkaart, maar voor de wedstrijden die niet worden bezocht volgt een tegemoetkoming op de Vestekaart, tot een maximum van 100 euro.

Optie 3: Tegemoetkoming door middel van een seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022.  Dat betekent dat een supporter het volledige bedrag betaalt, maar per gemiste wedstrijd wordt gecompenseerd in het seizoen erop. Stel, dat geen van de zeventien thuisduels bezocht kan worden, dan geldt de nieuwe jaarkaart voor het seizoen erop.