Transfersoap: Van der Struijk doet Willem ll tegenvoorstel

Transfersoap: Van der Struijk doet Willem ll tegenvoorstel

16:43, 07-08-2014 / Laatste Update: 09:47, 13-12-2023

TILBURG - Het spel is op de wagen voor wat betreft de mogelijke terugkeer van Frank van der Struijk (29) bij Willem ll. De eredivisionist deed de verdediger eerder deze week een contractaanbieding. Daar stemde de Boxtelaar niet mee in, maar hij deed na overleg met zijn zaakwaarnemer een tegenbod. "Dus nu ligt de bal weer bij de club", aldus Van der Struijk.​

Van der Struijk houdt sinds begin juli zijn conditie op peil bij Willem II. Hij ging zelfs mee op trainingskamp naar Frankrijk. Maandag deed de eredivisionist hem een contractvoorstel. Daar reageerde Van der Struijk niet direct op, waarna hij niet meer welkom was op de training van Willem II. De Tilburgse club wilde eerst weten of de verdediger uit Best akkoord ging met de aanbieding. 

Als de rechtsback en Willem II eruit komen is het al de 3e periode van Van der Struijk bij de Tilburgers. Tussen 2003 en 2008 stond hij al onder contract bij Willem II. In het seizoen 2009/2010 werd hij voor een half jaar gehuurd van Vitesse. Bij de Arnhemmers werd zijn contract deze zomer na 6 jaar niet meer verlengd.