Nog meer pech voor Feyenoord: Karsdorp dit jaar niet meer in actie

6 december 2019

BSR Agency

Rick Karsdorp komt de rest van dit jaar niet meer in actie bij Feyenoord. De verdediger heeft een scheurtje in zijn lies en moet worden geopereerd. Hij staat daardoor minimaal 6 weken aan de kant en komt dit jaar dus niet meer in actie.


Vorige week dacht Feyenoord nog dat Karsdorp binnen 2 weken terug zou zijn bij het elftal, maar dat blijkt dus langer te gaan duren.

Lijstje met blessures
Dick Advocaat pakte er vrijdag een briefje bij tijdens de persconferentie. Om de geblesseerde spelers van Feyenoord, waar Karsdorp dus ook op staat, op te kunnen noemen.

Niet tegen Vitesse
Kenneth Vermeer stond wel weer op het trainingsveld, maar keept zondag in Arnhem zeker niet tegen Vitesse. Ridgeciano Haps is voorlopig ook nog niet terug en Sven van Beek, Liam Kelly, Justin Bijlow liggen er voorlopig ook nog wel uit. "Edgar Ié traint weer wel", volgens Advocaat en kan misschien nog in actie komen voor de winterstop.

Moeilijke en belangrijke maand
Dat is een van de problemen van Feyenoord deze belangrijke decembermaand waarin de club 3 lastige competitiewedstrijden speelt. Zondag staat Vitesse op het programma en daarna moeten de Rotterdammers het tegen PSV en FC Utrecht opnemen, al zijn ook die clubs niet echt in vorm. Ook staat er nog een Europese wedstrijd tegen FC Porto en een KNVB-beker potje tegen Cambuur op het programma.