Officieel: Bryan Linssen ondertekent 3-jarig contract bij Feyenoord

6 juli 2020

ANP Sport

De kogel is door de kerk: Bryan Linssen is officieel van Feyenoord. De 29-jarige Limburger heeft in De Kuip een contract ondertekend voor 3 seizoenen.


Linssen maakte afgelopen seizoen 14 goals en leverde 6 assists af namens Vitesse, de club waarvan hij ook aanvoerder was. Feyenoord had meer dan 2 maanden nodig om een financieel akkoord met hem af te dwingen. Eerder leek de transfervrije overgang af te ketsen, maar een paar dagen geleden werd bekend dat beide partijen elkaar alsnog hadden gevonden. >

Conteh
Eerder deze week legde Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen al de 20-jarige Duitser Christian Conteh vast. Ook een linkerspits, eentje waar een klein half miljoen aan transfersom moest worden neergeteld. Volgens Arnesen is de Duitser met Ghanese roots echter vooral iemand die voorlopig nog tijd nodig zal hebben om uit te kunnen groeien tot een basiskracht in de hoofdmacht.

Waarom Linssen? Geen Sinisterra!
Omdat de Colombiaan Luis Sinisterra tot januari nog niet in actie komt vanwege een kruisbandblessure en er in de jeugd geen alternatief meer rondloopt, moest er dus nog een linkerspits worden aangetrokken. Eentje met ervaring, Linssen dus.