Promes weet eindelijk weer te scoren voor winnend Sevilla

25 april 2019

Getty Images

Quincy Promes heeft eindelijk weer een doelpuntje gemaakt voor Sevilla. Donderdagavond was hij tijdens het thuisduel met hekkensluiter Rayo Vallecano voor de 2e keer dit seizoen trefzeker in de met 5-0 gewonnen wedstrijd.


Na een minuut of 54 stond nog altijd de beginstand op het scorebord, toen Promes de bal kreeg. Hij kreeg hem vervolgens terug na een 1-2tje en haalde uit. In 1e instantie had doelman Rayo-goalie Alberto Garcia een antwoord op de inzet van de Nederlander, maar in 2e instantie ging hij er toch in. Promes scoorde eind januari voor het laatst voor zijn club.

Snel uitgelopen
De ban was door de goal van Promes gebroken. Amper 7 minuten later stond het namelijk al 3-0. Uiteindelijk liep de ploeg uit Andalusië zelfs nog uit naar 5-0.

Strijd met Getafe
Met deze zege herstelt Sevilla zich goed van de nederlaag van afgelopen weekend, tegen directe concurrent Getafe. Met die ploeg is het in een hevige strijd verwikkeld om de felbegeerde vierde plaats, die recht geeft op Champions League-voetbal. Getafe speelt later vanavond de lastige thuiswedstrijd tegen nummer 3 Real Madrid, dus Promes en Sevilla mogen hopen dat ze na vanavond weer vierde staan.