PSV bindt talenten Locadia en Vloet

9 augustus 2014

PSV bindt talenten Locadia en Vloet

EINDHOVEN - PSV heeft de contract met Jürgen Locadia en Rai Vloet opengebroken en verlengd. Spits Locadia tekent bij tot 2019. De spits was vorig seizoen goed voor 13 doelpunten voor de Eindhovenaren. Vloet blijft tot 2018. De 19-jarige jeugdinternational belandde in 2005 in de opleiding van de club uit Eindhoven. 

Door de komst van Luuk de Jong heeft Locadia dit seizoen stevige concurrentie voorin. Hij speelde in de Europese wedstrijden tegen SKN Sankt Pölten als linksbuiten, de positie van WK-ganger Memphis Depay. In de return donderdag in Oostenrijk maakte Locadia het eerste doelpunt van PSV (2-3).

Vloet
​PSV heeft ook Rai Vloet voor langere tijd aan zich gebonden. Zijn vorige verbintenis zou volgend jaar aflopen. Vloet maakte onlangs zijn debuut in de hoofdmacht. Vorig seizoen speelde de jeugdinternational met Jong PSV in de Jupiler League.

Wijnaldum
Aanvoerder Georginio Wijnaldum zet op korte termijn zijn handtekening onder een nieuw contract, waardoor hij nog 4 jaar vast ligt. De international staat sinds zijn goede optreden bij het WK in de belangstelling van diverse clubs. PSV wil de eveneens gewilde aanvaller Memphis Depay belonen met een sterk verbeterd en verlengd contract.