PSV gaat snel om de tafel met Van Bommel

23 april 2019

BSR Agency

Mark van Bommel tekende afgelopen zomer voor 3 jaar bij PSV. Maar in Eindhoven is het gebruikelijk dat men voor afloop van de competitie al evalueert, schrijft het Eindhovens Dagblad. Blijft de trainer zitten?


Bij het ED weten ze bijna zeker dat PSV graag door wil met de coach, waarbij een aantal goede en mindere punten aan de orde komt. In de eredivisie eindigt PSV normaal gesproken op 80 of meer punten en dat aantal stemt tot tevredenheid.

Onvoldoende in Champions League
Over het optreden van PSV in de Champions League heerst in Eindhoven ook geen negativisme, zeker niet nu pas echt duidelijk is in wat voor poule PSV zat. De vroege en blamerende uitschakeling in het bekertoernooi moet Van Bommel wel als onvoldoende op zijn rapport bijschrijven.

Mislukt zonder prijs
Dat het seizoen zonder prijs als mislukt mag worden beschouwd, is helder. Zover is het echter nog lang niet, omdat PSV nog altijd in de race is voor de titel en bij ieder foutje van Ajax kan profiteren.

Transfers
Na de evaluatie met de technische staf kan PSV aan de slag om de selectie snel op peil te brengen voor het komende seizoen, met in het achterhoofd een aantal mogelijke transfers. Technisch manager John de Jong en zijn scoutingsteam zijn momenteel al volop bezig om te kijken naar versterkingen, al kan PSV ook leunen op eigen (jeugd)spelers die op punt van doorbreken staan.