Rampseizoen Real eindigt in stijl: Betis trakteert Madrilenen op nederlaag in Bernabéu (video)

19 mei 2019

Een dramatisch seizoen voor Real Madrid is in stijl beëindigd. De Koninklijke verloor haar laatste duel van dit seizoen met 2-0 van Real Betis. Grote namen als Gareth Bale, Isco en Toni Kroos ontbraken bij de thuisploeg.


De bezoekers uit Sevilla waren de baas in de 1e helft, maar wisten niet te scoren. Pas toen Andrés Guardado na ruim een uur wegliep uit de rug van Raphaël Varane en de bal voor het doel gaf, liep spits Loren Moron de 0-1 binnen. De Madrilenen schroefden het tempo op, maar wist amper tot grote kansen te komen. Betis maakte daar gretig gebruik van en via Jesé Rodriguez werd het dan ook 0-2. Dat zorgde voor een striemend fluitconcert in Bernabéu.

De palmares van de teruggekeerde Zinédine Zidane ziet er nog niet zo fraai uit. In de 11 wedstrijden die de Fransman dit seizoen onder de leiding stond bij de ploeg, werden er 4 verloren. Real Madrid eindigt dit seizoen op de 3e plek in La Liga, een straatlengte achter kampioen FC Barcelona. Ook stadgenoot Atlético bleek Real voor.