Real-ster Cristiano Ronaldo dichtbij rentree

30 juli 2014

Real-ster Cristiano Ronaldo dichtbij rentree

DALLAS - Cristiano Ronaldo herstelt goed van een knieblessure die hem de laatste maanden parten speelde. Dat gaf trainer Carlo Ancelotti dinsdag (plaatselijke tijd) aan in Dallas, waar Real Madrid in het kader van de International Champions Cup tegen AS Roma speelde (1-0-nederlaag). De Portugese sterspeler kan mogelijk zaterdag tegen Manchester United zijn rentree maken.

,,Hij heeft dinsdag 2 keer individueel kunnen trainen'', aldus Ancelotti. ,,We moeten even zien hoe het de komende dagen gaat. Kijken of hij weer met de groep mee kan trainen en mogelijk zelfs tegen United kan spelen. Maar we moeten wel voorzichtig en kalm blijven. We zullen hem niet overhaast brengen.''

WK
Ronaldo kreeg aan het eind van vorig seizoen te maken met verschillende blessures aan zijn bovenbeen en knie. Daar sukkelde hij tijdens het afgelopen WK met Portugal mee door. De aanvaller kon op het mondiale titeltoernooi niet imponeren en Portugal werd al in de groepsfase uitgeschakeld.

Roma
Real Madrid nam de vedette wel mee naar de Verenigde Staten, maar hij kwam in de wedstrijden tegen Internazionale en Roma nog niet in actie. Het duel met Roma werd dinsdag in de slotfase voortijdig afgebroken omdat supporters het veld op kwamen.