Het scheelt niet veel, maar Real Madrid maakt 1-4-nederlaag goed met 1-4-overwinning (video’s)

10 maart 2019

Het scheelde niet veel, maar Real Madrid heeft zich zondagavond enigszins hersteld na de wanprestatie in de Champions League. De Koninklijke ging dinsdag keihard onderuit tegen Ajax en ook in de competitie loopt het voor geen meter. Opnieuw leek het in de uitwedstrijd bij Real Valladolid op een fiasco uit te lopen.


Gelukkig voor de Madrilenen werd er uiteindelijk toch met 1-4 gewonnen, al ging dat niet zonder slag of stoot. De ploeg van Santiago Solari (hoe lang houdt 'ie zijn baan nog?) had na een halfuur spelen wel met 3-0 achter kunnen staan, maar kwam goed weg op bezoek in Valladolid bij clubeigenaar Ronaldo.

Valladolid-middenvelder Anuar Mohamed Tuhami schoot na een halfuur spelen de 1-0 voor zijn club tegen de touwen, maar dat had net zo goed al de 4-0 kunnen zijn voor de thuisploeg. Ruben Alcaraz schot een penalty na 12 minuten spelen gigantisch hoog en hard over en kort daarna werden goals van Real Valladolid door de VAR afgekeurd wegens buitenspel.
Toch zag Real Madrid het licht. In de 34e minuut maakte Raphaël Varane de 1-1, in de 51e minuut scoorde Karim Benzema vanaf de penaltystip. 8 minuten later maakte de Franse spits de 3-1 en tot slot maakte Luka Modrić het Madrileense feest in de 84e minuut compleet: 4-1.