Serie A: herstart op 20 juni, doordeweeks wéér voetbal!

1 juni 2020

AFP

De Serie A gaat 20 juni van start met Torino - Parma. De Italiaanse competitie wordt hervat met de 25e speelronde, waarvan nog niet alle wedstrijden gespeeld werden. Alleen van de laatste 3 speelrondes moeten de speeldata nog bekend worden.


De overige wedstrijden uit de 25e speelronde zijn Hellas Verona - Cagliari (zaterdag 20 juni), Atalanta Bergamo - Sassuolo (zondag 21 juni) en Internazionale - Sampdoria (zondag 21 juni). Vervolgens wordt maandag 22 juni meteen begonnen met de 27e speelronde (de 26e speelronde is al wel volledig afgerond). Deze speelronde wordt van maandag 22 juni tot en met woensdag 24 juni afgewerkt. Op vrijdag 26 juni begint dan alweer de 28e speelronde.

Knallen maar
De Serie A heeft nu de speeldata voor speelronde 25 tot en met 35 bekendgemaakt. De exacte speeldata voor de laatste 3 speelrondes in de Italiaanse voetbalcompetitie worden later bekend. Om dit alles voor elkaar te krijgen moeten de laatste speelrondes in iets meer dan een maand tijd worden afgerond en daarmee is het drukke programma, inclusief midweekse speelrondes, verklaard.