Teleurgestelde Gudelj: Geen overtuiging en zwak gespeeld

24 september 2014

Teleurgestelde Gudelj: Geen overtuiging en zwak gespeeld

SPAKENBURG – “We hebben het slecht gedaan tegen Spakenburg, maar we zitten wel in de koker voor de volgende ronde”, vatte Jelle ten Rouwelaar de moeizame 3-4-zege samen op topklasser Spakenburg dinsdagavond in de tweede ronde van de KNVB-beker.

“We waren gewaarschuwd dat het tegen amateurs nooit makkelijk is en dit is het resultaat. Als je ziet hoe wij de goals weggeven, dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Dan krijg je het zelfs tegen een eerste- of tweedeklasser uit het amateurvoetbal lastig. Als je je niet goed voorbereidt op zo’n wedstrijd en goed speelt, kom je in de problemen. Dat is tegen Spakenburg opnieuw gebleken. We waren gewoon niet goed, maar het belangrijkste is dat we door zijn naar de volgende ronde. Je moet er altijd voor waken dat jij één van die verrassingen in de beker bent.”

​Trainer Nebojsa Gudelj was zwaar teleurgesteld over het spel van zijn ploeg. “We hebben zwak gespeeld en het onszelf onnodig moeilijk gemaakt tot de laatste minuut. Door persoonlijke fouten en slordigheid in de opbouw van achteruit, maak je het jezelf erg moeilijk. Er zat geen overtuiging in ons spel zetten bijna geen druk voorin. Het belangrijkste is en blijft dat we door naar de volgende ronde zijn.”