Achahbar wordt voor de 2de keer verlost door NEC

28 juni 2018

Pro Shots

Anass Achahbar speelt ook komend seizoen voor NEC. De kleine aanvaller wordt naar alle waarschijnlijkheid vrijdag als huurling gepresenteerd bij de Nijmeegse eerstedivisionist, meldt De Stentor.


Stroeve start
Voor NEC was de 24-jarige Achahbar het afgelopen seizoen na een stroef begin uiteindelijk 15 keer trefzeker in 25 competitieduels. Dat was voor de spits niet genoeg om een plekje te bemachtigen in de eerste selectie van PEC. Waar Ted van de Pavert en Josef Kvida dinsdag wel acte de présence gaven op de eerste training van Jong PEC Zwolle, schitterde Achahbar door afwezigheid.

Weg van de training
Gerard Nijkamp liet daarop al weten dat de absentie van de linksbenige aanvaller te maken had met een transfer. Ik heb Anass vrijaf gegeven voor de training omdat we in een vergevorderd stadium met een club zitten", stelde de technisch directeur. PEC onderhandelt dus opnieuw met NEC. Achahbar zal vrijdag vrijwel zeker voor de 2de keer gepresenteerd worden in Nijmegen. 2 jaar geleden werd hij overgenomen van Feyenoord en door PEC Zwolle tot medio 2020 vastgelegd. Ook Ted van der Pavert komt net als Achahbar in aanmerking voor een nieuwe - al dan niet tijdelijke - overstap naar NEC.