Balotelli laat zichzelf weer eens van mindere kant zien

13 juli 2018

Pro Shots

Mario Balotelli stond de afgelopen 2 seizoenen onder contract bij OGC Nice. Deze zomer liep het contract van de Italiaanse spits daar af. De Franse club verlengde het contract met een seizoen, maar de aanvaller kwam niet op de training opdagen. En dat terwijl Balotelli met Patrick Vieira - de nieuwe trainer van Nice - had afgesproken dat-ie wel zou komen.


Mino Raiola is de zaakwaarnemer van Balotelli. Zij zouden in gesprek zijn met Olympique Marseille. Toch had Vieira hem wel op de training verwacht. "Ik had hem aan de telefoon een paar weken geleden en we hadden voor hem geregeld dat hij nu kon beginnen met trainen. Helaas is hij er niet. Het is zonde, omdat dat hij twee prachtige jaren hier heeft gehad. Hij heeft een geweldige relatie opgebouwd met de club en de fans. Het is zo zonde dat het zo eindigt."

Niet boos
Vieira is niet boos op Balotelli. "We hebben een goede relatie met Marseille. We gaan het zien, het is nog vroeg. Mario is een emotionele speler en geeft altijd honderd procent. Hij gaat zich thuis voelen in de mentaliteit van Marseille, dat is zeker."