‘Barça doet bizar laag bod op Neymar en krijgt deadline van PSG’

17 juli 2019

Imago Sport

Het getouwtrek aan Neymar tussen Paris Saint-Germain en FC Barcelona heeft zijn hoogtepunt bereikt. Of moet je zeggen dieptepunt. Volgens l'Equipe, een doorgaans goed ingelichte Franse sportkrant, heeft PSG namelijk een belachelijk bod ontvangen voor de Braziliaan. Daar waren ze in Parijs niet blij mee en dus volgen er sancties.


Barça zou een officieel bod hebben ingediend van minder van 40 miljoen euro, plus Ivan Rakitić en Philippe Coutinho. Dat terwijl de Parijzenaren een bod van tussen de 300 en 350 miljoen verwachten.

Volgens de Franse krant zou PSG-directeur Leonardo nu klaar zijn met het gehannes van de Catalanen en wil hij snel duidelijkheid. Hij geeft Barcelona tot 31 juli om een serieus en acceptabel bod te doen en anders kunnen ze fluiten naar Neymar.

Neymar doet duit in het zakje
Het is nou niet zo dat Neymar momenteel heel erg geloofd wordt in Parijs. De 27-jarige aanvaller kwam ruim een week te laat voor zijn eerste training en lijkt een beetje stennis te willen schoppen, om zo zijn transfer in te luiden. Tot nu toe zonder succes.