‘Barcelona heeft een officieel bod gedaan op Neymar’

20 augustus 2019

Soccrates Archive

FC Barcelona heeft deze zomer al aardig met geld lopen smijten. Antoine Griezmann en Frenkie de Jong kostten samen 250 miljoen euro. Er is dus geen budget meer om dik 200 miljoen euro neer te leggen voor Neymar. Toch heeft Barça volgens Spaanse media een officieel bod op de buitenspeler van Paris Saint-Germain gedaan.


De Catalanen hebben aangeboden om Neymar te huren voor een flink bedrag. Ook is er een optie tot koop toegevoegd, alleen is er niet bekend of die volgend seizoen verplicht moet worden gelicht. Die optie tot koop bedraagt 150 miljoen euro en daar zou ook een ruilspeler bij kunnen zitten.

Momenteel kan Barcelona geen spelers naar Parijs sturen. Door blessures van Ousmane Dembélé en Luis Suarez zitten de Spanjaarden al krap in de aanvallers.

Juventus en Real Madrid
Er verschenen ook opeens berichten dat Juventus een bod wil doen op Neymar. De Italiaanse kampioen wil 100 miljoen euro én Paulo Dybala neerleggen voor de sterspeler van PSG. Real Madrid lijkt ook goede papieren te hebben voor de komst van Neymar.