Bruma vindt het nog te vroeg voor terugkeer naar PSV

18 juli 2019

BSR/SOCCRATES

Jeffrey Bruma speelde woensdag weer eens in het Philips Stadion. Dit keer niet voor PSV, maar in het shirt van VfL Wolfsburg. De Duitsers wonnen het oefenpotje met 2-0, mede door het goede verdedigende werk van de Nederlander.


Bij de Duitse subtopper heeft Bruma op dit moment nog geen basisplaats, maar het belangrijkste is dat hij na de nodige fysieke problemen weer volledig fit is en vol vertrouwen is over de toekomst. Of die in Duitsland ligt, is nog afwachten. De voormalig PSV’er heeft nog een 2-jarig contract bij de club uit de Volkswagen-stad en toonde woensdag veel respect voor zijn werkgever.

Afwachten
,,Dit is een mooie club en ik train en speel met veel plezier. Natuurlijk wil ik graag een plek in de basis, dat wil elke voetballer. Er is wel interesse, maar het is voorlopig afwachten wat er gebeurt. Het heeft geen zin op allerlei namen of geruchten in te gaan als er nog niks concreet is”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Terugkeer te vroeg
PSV is op dit moment niet in de markt voor Bruma (27), die een transfer komende zomer dus niet uitsluit. ,,Voor PSV is het op dit moment te vroeg, maar zeg nooit nooit”, gaf hij aan.