Diego Costa maakt voorkeur nog eens duidelijk en feest in tenue van Atlético

17 juli 2017

Screenshot Instagram

Het huwelijk tussen Diego Costa en zijn club Chelsea was al niet opperbest toen bekend werd dat coach Antonio Conte de spits volgend seizoen niet meer nodig heeft. De in Brazilië geboren international van Spanje liet het er tijdens zijn break in zijn geboorteland niet bij zitten en feestte erop los in een... jawel: een oud shirt van zijn voormalige club Atlético Madrid.


De beelden waren te zien op zijn eigen Instagram-account en wakkerden Costa's 'transfervuurtje' rondom zijn eigen persoon flink aan. Het is geen geheim voor de buitenwacht dat de spits dolgraag terugkeert naar de club die hij in 2014 verliet.

Cuddle Conte
In de video draagt Costa een shirt van Atlético uit het seizoen 2013/2014. Ook komt zijn vriend Cesc Fabregas erin voor. Costa deelt zijn volgers onder andere een vraag aan Cesc mee, namelijk of hij Conte een knuffel wil geven zodra de Spanjaard terugkeert bij Chelsea.

Ciao Conte
Costa was erg boos nadat de Italiaanse manager doodleuk meedeelde hem niet meer nodig te hebben. De stormram genoot vervolgens volop interesse. Onder meer clubs uit China aasden op zijn handtekening, maar Costa's voorkeursbestemming is na het zien van dit materiaal eens te meer bevestigd.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht