Dit zijn de 5 duurste wintertransfers na 27 dagen op de transferperiode

28 januari 2021

BSR Agency

Sébastien Haller werd aan het begin van de transferperiode al binnengehaald door Ajax, maar nog steeds is de spits de duurste speler van deze wintermarkt. West Ham United ontving 22,5 miljoen euro voor de Frans-Ivoriaanse aanvaller. Er kwamen daarna wat transfersommen in de buurt, maar nog geen club betaalde meer dan 22,5 millie voor een speler.


Amad Diallo werd binnengehaald voor 21 miljoen euro door Manchester United en komt daarmee op de 2e plek. Het ventje is pas 18 jaar, maar wordt gezien als supertalent. Wie ook die stempel heeft is Dominik Szoboszlai, die voor 20 miljoen euro de overstap maakte van RB Salzburg naar grote broer RB Leipzig.

De top-5 wordt aangevuld door Krépin Diatta, die voor 20 miljoen euro naar AS Monaco is gegaan, en Morgan Sanson, die juist uit de Franse competitie vertrok richting Aston Villa. Voor de Franse middenvelder werd 15,8 miljoen euro betaald.

We hebben nog gekeken tussen de geruchten of Hallers transfer nog van de eerste plek wordt gestoten, maar het is allemaal twijfelachtig. Benieuwd of er nog wat schokkends gebeurt in de laatste dagen van de transfermarkt! Er kan tot en met 31 januari gehandeld worden.