Er werd wel wat aan Bryan Linssen getrokken, maar hij denkt zelf bij Vitesse te blijven

9 augustus 2019

BSR Agency

Bryan Linssen (28) rekent niet meer op een vertrek bij Vitesse deze zomer. De aanvoerder van de Arnhemse eredivisionist had verschillende transferopties de afgelopen periode, maar die geïnteresseerde clubs voldeden niet aan de eisen van de Limburgse aanvaller.


"Je weet het natuurlijk nooit, maar de kans is klein dat ik nog wegga”, zegt Linssen, wiens contract volgende zomer afloopt. "Er is wel het één en ander voorbijgekomen, maar dat zag ik niet zitten. Het gevoel bij een club moet wel goed zijn."

FC Nürnberg
Linssen kon vorig jaar naar de Duitse club FC Nürnberg. Maar Vitesse wees een bod van 3 miljoen euro af. Deze zomer kon de Arnhemse captain naar de 2. Bundesliga (Duitsland) of Turkije. "Die opties zijn op dit moment niet de juiste stap.”

Duidelijke eisen
Linssen heeft duidelijke eisen. Sportief en financieel moet de transfer een stap vooruit zijn. "De lat ligt best hoog. Ik zie nu in de Europa League genoeg clubs waar ik nog nooit van heb gehoord. Daar ga ik dus niet naartoe. Met Vitesse spelen we ook elk jaar om Europees voetbal."