‘Feyenoord pakt door en keurt Jacob Rasmussen en Santiago Giménez vrijdag al’

29 juli 2022

Pro Shots/Getty Images
Rasmussen-Gimenez

Feyenoord is bezig aan een flinke inhaalslag op de transfermarkt. Waar Ajax en PSV vroeg piekte op de markt, is Feyenoord de laatste dagen aan het doorpakken. Oussama Idrissi en Quinten Timber kwamen al, en vrijdag moet daar Jacob Rasmussen en Santiago Giménez bijkomen.


Volgens 1908.nl wordt Rasmussen vrijdag nog medisch gekeurd en kan hij op huurbasis over worden genomen van Fiorentina. De Rotterdammers hebben ook een koopoptie afgedwongen. De (linker) centrale verdediger werd de laatste twee seizoenen gehuurd door Vitesse.

Veelbelovende spits
Daarnaast is het al zo goed als zeker dat Giménez overkomt van het Mexicaanse Cruz Azul. De 21-jarige Argentijnse spits wordt ook vrijdag medisch gekeurd, waarna hij een contract gaat tekenen. Met de komst van de spits zijn vele miljoenen gemoeid. Hij moet de strijd aangaan met Danilo.

Publiekslieveling
Giménez is een groot talent en publiekslieveling in Mexico. De Argentijn maakte 20 goals in meer dan 100 wedstrijden voor Cruz Azul. De seizoenstart is geweldig. In 4 duels scoorde Giménez 5 keer.