FK Krasnodar maakt serieus werk van komst Feyenoorder Tonny Vilhena

18 juni 2019

BSR Agency

Het Russische FK Krasnodar wil Tonny Vilhena overnemen van Feyenoord. De 24-jarige middenvelder, die momenteel vakantie viert, weet dat de nummer 3 van de Russische competitie serieus is. FK Krasnodar heeft een steenrijke eigenaar die de komende seizoenen de top van de Russische competitie wil pakken.


Vilhena staat nog maar 1 seizoen onder contract in de Kuip. De international kan volgens afspraak voor een niet al te hoge transfersom Rotterdam verlaten. De nieuwe trainer Jaap Stam hoopte dat Vilhena nog langer zou willen blijven bij Feyenoord, maar die kans lijkt niet al te groot.

Heel nieuw middenveld
Feyenoord start over een week met de training, achter gesloten deuren, met de voorbereiding. Vilhena heeft sowieso langer vrij gekregen omdat hij met Oranje de Nations League in Portugal afwerkte. Als Vilhena vertrekt moet Stam een vrijwel volledig nieuw middenveld formeren. Jordy Clasie keert immers ook niet meer terug in de Kuip en Robin van Persie, die vaak als diepste middenvelder speelde, is gestopt met voetballen.